Bútoralkatrészek, bútorszerelvények, lábak és görgők

Ipea Tech katalógus

Az IPEA tech. katalógus a megfelelő választás, amennyiben Ön bútorához innovatív bútorkelléket keres.
A 21. század modern technológiája egyre nagyobb teret hódít a bútorgyártásban is. Ezen igények kiszolgálása érdekében cégünk választékában megtalálhatja a legmodernebb, bútorba építhető eszközöket, integrált zenei rendszereket, vezeték nélküli töltési megoldásokat, valamint beépíthető tápegységeket.
Maximális kényelemre vágyik? Ebben segít, ha felhasználja az IPEA innovatív eszközeit bútorgyártása során: beépíthető hangtechnikánkkal kanapéján vagy épp a konyhaasztalánál ülve, kedvére állíthatja be kedvenc zenéjét, szabályozhatja hangerejét már egyetlen gombnyomással.
A vezeték nélküli töltési funkció is az Ön kényelmét szolgálja: telefonja akár a zsebéből is egyszerűen kapcsolódik a töltő egységhez, s amíg ön pihen, megoldódik telefonja feltöltése.
Cup Holder készülékeink a luxuskategóriájú innovatív bútorkellékek megtestesítői. Italát a bútor pohártartójába helyezve a beállított hőmérsékletre hűtheti le, illetve az adott hőmérsékleten tarthatja.
Bútoraiba könnyedén beépítheti világításainkat, könyvtartóinkat is, mellyel bútorát dekoratívabbá és praktikusabbá teheti.
Választhat kínálatunkból multimédiás tornyot is, mely magába foglalja a kényelmes zenehallgatást, a töltési funkciót és az USB-portot egyszerre.
High-tech bútoripari termékeinket számos olyan kárpitos és bútoripari cég használja, mely fontosnak tartja a fejlődést és a modern technológia térhódítását a bútorgyártás területén is.


Lábak, talpak, görgők és tartozékok

A bútoripari kiegészítők, bútorszerelvények csoportjában az egyik legfontosabb szereppel a bútorlábak bírnak.
Egy bútor megtervezésekor gondolni kell a tökéletes bútorláb kiválasztására is, hisz ez nem kevésbé fontos, mint a bútor anyaga, formája vagy épp a színe. Hiszen a bútorláb funkciója többes. Egyrészt ez tartja meg bútort, s ezáltal ezen is nagyban múlik egy bútor stabilitása.
Fontos az, hogy a kiválasztott bútorláb korrigálni tudja a padló egyenetlenségét, kibírja a kellő súlyt, megfelelő magasságú legyen, hogy ezáltal a bútor masszív, stabil legyen.
Másrészt nyilvánvaló a bútorlábak esztétikai funkciója is, hisz a megfelelő bútorláb az, amelyik stílusával, méretével és anyagával tökéletessé varázsolja bútorát, egységet alkotva azzal.
Az IPEA a bútorszerelvényeken belül a bútorlábak piacán is arra törekszik, hogy kiváló minőségben az elérhető legszélesebb termékskálát kínálja vásárinak, kiváló ár-érték arányban.
Kerek vagy szögletes? Fém, fa vagy műanyag? Modern vagy inkább hagyományos? – Nálunk megtalálja!
IPEA-katalógusunkban megtalálható, fém, fa, valamint műanyag bútorlábak sokasága. Stílusban is mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet a klasszikustól a modernen át a design lábakig. A fix bútorlábak mellett választható állítható, bútorláb, talp, görgő, valamint számos bútoripari kiegészítő. Alumínium és vas bútorlábaink 10 különböző színben is elérhetőek: matt fehér, matt gyöngyház, szürke, grafit, kávé, matt fekete, ezüst, bronz, mangán és antracit. Emellett rendelhetőek a következő galvanizált felülettel is: vörös-arany, fényes arany, fényes réz, matt arany, fekete nikkel, antik arany, fekete-vörös nikkel.
Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, mi azon leszünk, hogy megtaláljuk az Ön számára is a legmegfelelőbbet!


Bútorszerelvények

A bútoripar fejlődésének hála az elmúlt évtizedben a bútorgyártásban igazi innovációs robbanást láthattunk. Mindez a bútorszerelvények, mechanizmusok, vasalatok széles tárházával, s ezek folyamatos fejlesztésével magyarázható. Míg korábban alig voltak valamelyest variálhatóak az elemek, s nem is volt túl sok különbség az egyes bútorok között, ma már lehetőségek egész tárháza áll a kárpitosok, asztalosok rendelkezésére. Az elképzelések ezeknek a bútorszerelvényeknek hála ma már gond nélkül megvalósíthatóak.
Az IPEA katalógusában is rengeteg, kiemelkedő minőségű termék áll rendelkezésre, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy egy bútor leendő vásárlója maximálisan elégedett legyen legyártott bútorával, annak kényelmével, s minden funkciójával.
Katalógusunkban megtalálhatóak ülőrészekbe és fejtámlákba, lábrészekbe beépíthető vasalatok, melyek lehetővé teszik a bútor precíz beállítását, hang nélküli mozgatását, hogy a legnagyobb komfortot nyújtsa.
Lehetőség van a bútorokhoz sima, forgatható, dönthető és motoros vagy épp gázrugós szerelvényt választani. Ezek lehetővé teszik, hogy a bútorgyártás során olyan bútorok is elkészíthetőek legyenek, melyeknek például a párnáját ki lehet emelni, ülőfelületét ki lehet csúsztatni, fejtámláját meg lehet dönteni, lábtartóját ki lehet nyitni, s mindezt akár 15 különböző pozícióban, könnyedén, manuálisan vagy automatán.
A vasalatok termékpalettáját bővítik a különböző relax funkciókat biztosító elemek, foglalatok, forgatható lemezek, ágygépek.
Ezekkel a kiegészítőkkel megvalósítható bármilyen elképzelt bútor, s ma már nincs olyan, amit a kárpitosok, asztalosok kérésre ne tudnának legyártani.
Célunk, hogy az IPEA széles termékkínálatával, mely valóban lefedi a kínálatot a legegyszerűbbtől egészen a professzionális termékekig, minden vásárló álma megvalósítható legyen.